Zvezdina osveta Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina ''osveta'' Partizanu!

Odbojkaši Crvene zvezde trijumfovali su u trećoj utakmici polufinalne serije plej-ofa u duelu sa ekipom Partizana.

Posle polovičnog učinka u prva dva meča kada je imala ulogu domaćina, ekipa Crvene zvezde večeras je kao gost ubedljivo savladala Partizan i tako se revanširala crno-belima za poraz u prethodnom susretu proteklog vikenda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Zvezda je večeras slavila sa 3:0, po setovima 25:23, 25:21 i 25:20, posle 83 minuta igre, pa će u četvrtoj utakmici polufinalne serije, a koja je na programu u petak, imati i prvu ''meč loptu'' za plasman u finale.

PARTIZAN: Buša 13, Pantić 10, Lopar 6, Kostić, Veličković 12, Polomac 3, Rajković (libero), Jokanović, Nedeljković, Žugić, Perišić.

CRVENA ZVEZDA: Okolić 3, Gmitrović 14, Milutinović 5, Jakovljević 12, Stojsavljević 10, Buculjević 4, Jevtić (libero), Škrbić, Munćan 3, Đurđević, Blagojević, Veljović
.

Neizvesnost se vratila i u drugom polufinalnom duelu, pošto je posle dva trijumfa Vojvodine u prva dva meča, večeras Novi Pazar uspeo da pred svojim navijačima trijumfuje sa 3:2, po setovima 21:25, 27:25, 21:25, 25:22, 18:16 i tako smanji vođstvo Novosađana na 2:1 u pobedama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.