Zvezdina osveta Partizanu! Rukometaši vratili dug crno-belima

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2014, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina osveta Partizanu! Rukometaši vratili dug crno-belima

Ono što nije pošlo za rukom fudbalerima - da pobede Partizan, uradili su rukometaši Crvene zvezde.

Crvena zvezda ipak je dobila derbi ovog vikenda, a za radost navijača crveno-belih u duelu sa večitim rivalom potrudili su se rukometaši.  U punoj hali Šumice ekipa Zvezde savladala je Partizan sa 28:24 (13:12).

Ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nenada Peruničića možda je u prethodnom periodu imala dosta finansijskih i problema svih drugih vrsta, ali se to nije nimalo osetili i igri, a večeras je pokazala srce, kvalitet i ogromnu želju za pobedom.

Crveno-beli su sjajno odigrali drugo poluvreme u koje su ušli sa zaostatkom, ali su serijom brzih golova u nastavku uspeli da se odlepe na 24:17 i potpuno slome Partizan.

Najbolji strelac u timu Zvezde bio je Vojislav Brajović sa sedam golova, koliko je dao i Igor Mršulja u dresu Partizana.

Zvezdi i Peruničiću ovo je treći uzastopni trijumf nad večitim rivalom, crveno-beli su novim bodovima ostali u trci za vrh tabele, a Partizan zasad deluje kao ekipa koja će imati dosta problema u nastavku sezone.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.