Zvezdina neosvojiva tvrđava: Partizan bez prvenstvenog pogotka na Marakani pet godina

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 01:05

Zvezdina neosvojiva "tvrđava": Partizan bez prvenstvenog pogotka na "Marakani" pet godina

Partizan nije dao gol na stadionu "Rajko Mitić" u šampionatu već pet godina.

Poslednji put je to bilo 25. aprila 2019. godine, u 160. večitom derbiju. Gol je postigao Rikardo Gomeš iz jedanaesterca u nadoknadi vremena.

Pre toga su crveno-beli već rešili pitanje pobednika golovima El Fardu Bena i Alekse Vukanovića – 2:1.

Od tada, Crvena zvezda je pet puta bila domaćin Partizanu, upisala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tri pobede, dok je dva puta meč završen bez golova.

Crvena zvezda je od 2019. godine promenila četiri trenera, Barak Bahar nije ni dočekao derbi na stadionu "Rajko Mitić", dok je Partizan odneo pobedu na svom terenu sa 2:1.

Pre toga su crveno-bele vodili Dejan Stanković i Miloš Milojević, ni u jednom navratu crno-beli nisu uspeli da postignu pogodak na "Marakani".

Od aprila 2019. godine, Zvezda i Partizan su odigrali dva puta na stadionu crveno-belih u Kupu Srbije.

Partizan je 2022. godine uspeo da postigne pogodak preko Slobodana Uroševića, ali je Zezda odnela pobedu (2:1). Ranije 2021. godine bilo je 0:0, a ekipa Stankovića je bila bolja posle penal lutrije.

Da li će niz da se nastavi ili će da bude prekinut, videćemo u subotu o 16 časova i 30 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.