Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 16:20

Zvezdi protiv Genta sudi Slovak kojeg Partizan pamti po dobrom

Slovački kvartet deli pravdu u Belgiji

Slovački arbitar Filip Glova delegiran je za glavnog sudiju na susretu četvrtog kola grupne faze Lige Evrope između Genta i Crvene zvezde (četvrtak, 18.55). Uz 32-godišnjeg delioca pravce na travu stadiona u Blegiji izaći će i njegovi pomoćnici Peter Bendar i František Ferenc, kao i četvrti sudija Mihal Ocenaš.

Glova FIFA grb nosi od 2016. godine i spada u manje iskusne internacionalce. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pre susreta u Gentu, delio je pravdu na tri meča grupne faze Lige Evrope među kojima je i duel Partizan - Astana 12. decembra 2019. godine u kojem su crno-beli slavili 4:1, međutim taj meč nije imao rezultatski značaj.

Slovak je pre susreta u Beogradu, u sezoni 2019/20, sudio meč Karabag - APOEL (2:2), a u ovoj takmičarskoj godini na centru se našao u drugom kolu grupne faze na utakmici Arsenal - Dandlak (3:0).

Kad su u pitanju klupska takmičenja pod okriljem UEFA Glova je prvi tut ulogu glavnog sudije imao 30. juna 2016. godine u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na meču Levadija - Toršvan (1:1).

Jedan od najperspektivnijih slovačkih sudija ne važi za strogog arbitra. Retko se lati žutih i crvenih kartona, a na 28 internacionalnih susreta 12 puta je pokazao na belu tačku.

Zvezda duel u Belgiji dočekuje na drugoj poziciji u grupi L sa učinkom od dve pobede i jednog poraza, dok Gent još nije osvojio prve bodove. U isto vreme kad i Gent i Crvena zvezda, snage će odmeriti i preostala dva člana grupe Slovan i Hofenhajm.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.