Izvor: RTS, 29.Jan.2023, 09:38

Zvezda protiv FMP-a u derbiju kola ABA lige posle poraza od Partizana

Derbi 17. kola ABA lige igra se u Železniku, gde FMP dočekuje Crvenu zvezdu od 15 časova.
Još se nisu slegli utisci sa drugog evroligaškog večitog derbija, a pred Crvenom zvezdom je novi izazov.

Ekipa Duška Ivanovića poražena je od Partizana u Evroligi, pa je u kratkom roku morala da se psihički >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rehabiliše. Naredni protivnik je FMP, treći tim ABA lige.
"Panteri" imaju odličan skup stranaca uz Nikolu Jankvoića kao iskusnijeg srpskog igrača. Trent Frejzer oduševljava iz kola u kolo i privlači pažnju ozbiljnih evropskih imena. Ebuka Izundu redovno podari atraktivno zakucavanje, a pouzdani su i Amerikanac Bo Bič i Litvanac Paulius Valinskas. 
Ne treba da se zaboravi ni bivši as Crvene zvezde Čarls Dženkins u redovima FMP-a, koji je u dobroj formi sa četiri pobede u prethodnih pet kola.
Zvezdi godi igranje Fakunda Kampaca koji će uneti novu energiju u istrošen tim posle poraza od Partizana.
Meč počinje od 15 časova, a tok utakmice možete da pratite na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.