Zvezda premirala Partizanovog rivala? Stiglo hitno saopštenje

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 12:32

Zvezda premirala Partizanovog rivala? Stiglo hitno saopštenje

Ni dueli 24. kola Mozzart Superlige Srbije nisu prošli bez saopštenja kao uvertira u mečeve TSC-a i Crvene zvezde, odnosno, Partizana i Železničara.

Prethodnih dana bilo je različitih informacija u fudbalskim kuloarima da će Zvezda premirati Železničar ukoliko "otkine" bodove Partizanu.

Navodno su iz Ljutice Bogdana ponudili čak 100.000 evra.

Međutim, iz Pančeva je stiglo oštro saopštenje u kom je ta glasina demantovana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Izvršni odbor FK Železničar izdao je saopštenje koje prenosimo u celosti.

"Fudbalski klub Železničar iz Pančeva nema manir da se u javnosti oglašava saopštenjima, jer isključivo gleda u svoje dvorište, bavi se sopstvenim problemima, sagledava sopstvene greške, sa maksimalnom željom da na terenu ostvari svoj cilj – da u svojoj debitantskoj sezoni među superligašima obezbedi opstanak u srpskoj fudbalskoj eliti.

Ipak, sada smo prinuđeni da reagujemo. Naime, ovih dana se na pojedinim portalima pojavila potpuno neistinita informacija da je FK Železničar premiran u subotnjem duelu protiv lidera na tabeli, beogradskog Partizana.

Ovu vest odbacujemo kao apsolutno netačnu i obaveštavamo fudbalsku javnost u Srbiji da ćemo i protiv Partizana, baš kao što je to bilo i na svakoj prethodnoj utakmici, baš kao što će biti i do kraja prvenstvene trke za bodove, igrati maksimalno angažovano, borbeno i sa jednom željom – da na sportski način ispunimo cilj i ostvarimo želju naših sugrađana da i od jeseni u Pančevu gledaju superligaški fudbal.

Železničar možda jeste nov u eliti, ali Železničar nije mali klub. Svaki član našeg kolektiva ostaviće i poslednji atom snage, kako bi na fer i sportski način izborio opstanak u Superligi", stoji u saopštenju Pančevaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.