Zvezda ponovo aktuelna

Izvor: S media, 12.Avg.2010, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ponovo aktuelna

Doskorašnji kapiten Vojvodine, Dragan Mrđa, karijeru bi mogao da nastavi u Beogradu, ali u redovima bivšeg kluba.

Kako sada stvari stoje u trku za srpskim reprezentativcem uključila se i Crvena zvezda, koja je ponudila milion evra, što je za između 200 i 300 hiljada više od ponude večitog rivala.

Međutim kako navode u Vojvodini, sa ponudom bi tokom današnjeg dana trebalo da izađe i bečki Rapid, koji u Mrđi traži zamenu za Nikicu Jelavića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
-Partizan i Crvena zvezda poslali su zvanične ponude, ali interesovanje su pokazali i još neki timovi van Srbije. Pregovori su u toku i bilo bi nekorektno da govorim ko daje više. Međutim imamo i mi određene zahteve i uslove, kako u vezi sa visinom obeštećenja tako i u vezi sa načinom isplate, ali se u čitavoj priči najviše pita Mrđa lično i od njegove želje zavisi gde će nastaviti karijeru- izjavio je predsednik novosadskih crveno-belih, Ratko Butorović, a preneo Pres.

Nekako u senci svih ovih informacija pojavila se još jedna, po kojoj se u igru uključio i Olimpijakos, koji bi svojom ponudom svakako mogao da nadmaši bilo koju od zainteresovanih strana.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kraj "španske serije": Mrđa u Sionu

Izvor: B92, 12.Avg.2010

Najveća sapunica srpskog fudbala ovog leta završena, Mrđa potpisao za švajcarski Sion...Reprezentativac Srbije i sada već bivši kapiten Vojvodine Dragan Mrđa karijeru nastavlja u Sionu...Na zvaničnom sajtu švajcarskog prvoligaša navodi se da je Mrđa već potpisao trogodišnji ugovor i da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.