Zvezda otima Mrđu Partizanu!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2010, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda otima Mrđu Partizanu!

Čelnici fudbalskog kluba Crvena zvezda u sredu su boravili u Novom Sadu kako bi saopštili ponudu rukovodiocima Vojvodine za napadača Dragan Mrđu!

Prema informacijama beogradskih medija, generalni sekretar "crveno-belih" Andrija Kleut je sa još nekoliko saradnika ponudio Vojvodini bolje uslove od "večitog rivala" Partizana, koji je spreman da za reprezentativnog napadača plati milion evra.

Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prihvati ponudu Zvezde, Mrđa bi se na taj način vratio u Ljutice Bogdana, gde je i počeo fudbalsku karijeru.

Osim Partizana i Zvezde, za Mrđu je zainteresovan Olimpijakos, bečki Rapid, kao i jedan švajcarski prvoligaš.

U Vojvodini nisu ni potvrdili, a ni demantovali da je stigla ponuda Crvene zvezde za Dragan Mrđu.

"Ne znam zaista da li je neko iz Zvezde dolazio u klub. Znam da su se raspitivali Olimpijakos, Rapid, a posetu nam je najavio jedan klub iz Švajcarske. Još uvek se ništa ne dešava, ali videćemo", rekao je generalni sekretar Novosađana Radisav Rabrenović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.