Izvor: RTS, 05.Jul.2020, 14:06

Zvezda dovela nekada veliku nadu Partizana

Povremeni reprezentativac Srbije i bivši član Partizana Gavril Subotić novi je vaterpolista Crvene zvezde.
Posle pregovora koji su trajali od juna, dve strane su dogovorile saradnju.

Momak koji je 1995. godine rođen u Herceg Novom prošlu sezonu odigrao je u mađarskom Solnoku, sa kojim se rastao usled nastanka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pandemije koronavirusa.
”Tačno je, u petak uveče smo završili veliki posao”, potvrdio je dogovor prvi čovek crveno-belih Igor Milojević.
Sam Subotić nije davao izjave tim povodom, već je kratko Sportskom žurnalu rekao da ”ima vremena, sada sam u Zvezdi i idemo dalje". 
On je u dosadašnjoj karijeri igrao za Jadran, a onda u transferu koji je privukao veliku pažnju prešao u beogradski Partizan. Pored te dve ekipe, nastupao je i za Posilipo i Dinamo iz Moskve.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda potvrdila, bivši igrač Partizana u "crveno-belom"!

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020

Posle Korija Voldena sličnim putem i vaterpolista...Povremeni reprezentativac Srbije i bivši član Partizana Gavril Subotić novi je vaterpolista Crvene zvezde...Posle pregovora koji su trajali od juna, dve strane su dogovorile saradnju...Momak koji je 1995. godine rođen u Herceg Novom prošlu sezonu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.