Zvezda SILOVITO ulazi u plej-of - Stotka kao poruka Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda SILOVITO ulazi u plej-of - ''Stotka'' kao poruka Partizanu!

Sve je rešeno već u drugoj četvrtini.

Košarkaši Crvene zvezde u velikom stilu su stavili tačku na ligaški deo sezone, pošto su večeras u poslednjem kolu deklasirali ekipu Mega Bemaksa sa 100-76 i tako potvrdili ubedljivo osvojeno prvo mesto pred plej-of, sa 21 pobedom i samo jednim porazom.

Mega je samo tokom prve četvrtine bila ravnopravan rival, vodila je posle deset minuta igre sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 23:20, a onda je krenula Zvezdina furiozna serija.

Crveno-beli su drugi kvartal dobili sa neverovatnih 37:10, na poluvreme otišli sa 24 poena razlike - 57:33 i već tada je pitanje pobednika bilo rešeno.Gosti nisu znali odakle im preti veća opasnost, pogađali su Rivers, Odžo, Beron, Davidovac...

Mega je početkom trećeg kvartala napravila seriju 10:0, smanjila na 57:43, ali više od toga nije mogla. Zvezda je ponovo preuzela kontrolu i do kraja rutinski završila posao.

Simanić i Odžo su sa po 14 poena bili najefikasniji u pobedničkoj ekipi, 11 je upisao Rivers, a po 10 Perperoglu, Beron i Dobrić.

Megu su predvodili Mišković sa 15 i Atić sa 14 postignutih poena.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda "stotkom" protiv Mege najavila plej-of

Izvor: RTS, 16.Mar.2019

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Megu sa 100:76 u utakmici poslednjeg kola ABA lige. Crveno-beli su još ranije obezbedili prvo mesto u ligaškom delu takmičenja, a u polufinalu će igrati protiv Partizana. . Zvezda...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.