Zvanično - Voša dovela šesto pojačanje ovog leta! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Voša dovela šesto pojačanje ovog leta! (video)

Šesto pojačanje za tim Nenada Lalatovića.

Dosadašnji vezista gruzijske Čikure Marko Vukasović (25) od danas je novi član Vojvodine.

Posle pobede nad Dinamom iz Minska i plasmana u plej of za Ligu Evrope, a uoči gostovanja Partizanu u Super ligi Srbije, prvi tim fudbalskog kluba Vojvodina postao je jači za još jedno ime.

Na period do januara 2019. godine, ugovor sa crveno-belima potpisao je Marko Vukasović, dosadašnji član ekipe Čikura >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Gruzije i bivši igrač Veternika, Proletera, Kečkemeta i Vašaša.

Rođen je 10. septembra 1990. godine u Cetinju, igra na poziciji zadnjeg veznog, a u dresu svog prethodnog kluba, čiji je član bio od aprila do juna ove godine i sa kojim je osvojio četvrto mesto na tabeli, u prvenstvu i Kupu Gruzije odigrao je ukupno sedam utakmica.

On se već priključio svojim novim saigračima i tako pojačao konkurenciju u veznom redu crveno-belih za nastavak ove sezone.

Podsetimo, pre Vukasovića, na ''Karađorđe'' su stigli Vladimir Kovačević, Šaleta Kordić, Dženan Bureković, Miloš Trifunović i Bogdan Planić.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina dovela igrača iz Gruzije

Izvor: B92, 06.Avg.2016

Ekipa Vojvodine dovela je novo pojačanje, pred plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope...Stigao je bivši igrač Veternika, Proletera, Kečkemeta i Vašaša Marko Vukasović...Vukasović ima 25 godina, igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, rodom je sa Cetinja, a prošle sezone je igrao za Čukuru...

Nastavak na B92...

Vojvodina dovela Marka Vukasovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2016

Dosadašnji fudbaler gruzijske Čikure Marko Vukasović novi je igrač Vojvodine, saopštio je danas srpski klub...Vukasović ima 25 godina i igra na poziciji zadnjeg veznog, a sa Vojvodinom je potpisao ugovor do januara 2019...Ovaj 25-godišnjak, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, u dosadašnjoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.