Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2021, 18:47

Zvanično: Vanja Marinković je slobodan igrač

Istekao ugovor sa Valensijom

Vreme je za promenu sredine za Vanju Marinkovića. Srpski košarkaš je od danas slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Valensijom.

Španski klub je na sajtu zvanično informisao javnost da se rastao sa Marinkovićem, koji je 2019. godine došao iz Partizana i potpisao dvogodišnji ugovor, koji je danas „iscureo“.

Klub želi da se zahvali Vanji na profesionalizmu, posvećenosti i uloženom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trudu u prethodne dve sezone tokom kojih je nosio dres Valensije i želimo mu sve najbolje u budućnosti, kako na profesionalnom, tako i na privatnom planu“, stoji u saopštenju Valensije.

Marinković je tokom prošle sezone imao prosečan učinak u dresu Valensije od 6,3 poena, 0,6 asistencija i 1,1 skok po utakmici.

Prethodnih dana Vanja je bio na pripremama reprezentacije Srbije, a juče je selektor Igor Kokoškov odlučio da ga ne uvrsti na spisak igrača koji će nastupiti na olimpijskim kvalifikacijama u Beogradu.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠPANCI SE ZAHVALILI MARINKOVIĆU: Vanja više nije igrač Valensije! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2021

Bek je slobodan u izboru nove sredine! Nekadašnji košarkaš Partizana Vanja Marinković više nije igrač Valensije. Španski klub je ovu informaciju potvrdio objavom na Tviteru.  Vanja nije imao veliko minutažu, a na takav ishod su veliki uticaj imale povrede. Marinković je u Endesa ligi odigrao...

Nastavak na HotSport.rs...

GRACIAS VANJA: Valensija se EMOTIVNOM porukom ZAHVALILA Marinkoviću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2021

Slobodan u izboru nove sredine...Srpski reprezentatovac Vanja Marinković od danas je i zvanično slobodan igrač pošto je njegov ugovor sa Valensijom istekao. Španski klub je na sajtu zvanično informisao javnost da se rastao sa nekadašnjim igračem Partizana...- Klub želi da se zahvali Vanji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.