Zvanično: Trinkijeri pregovarao sa Partizanom u Beogradu

Izvor: B92, 29.Okt.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Trinkijeri pregovarao sa Partizanom u Beogradu

KK Partizan je sve bliži angažovanju novog trenera, a kako stvari stoje veliki su izgledi da će to biti Andrea Trinkijeri.

Proteklih dana je bilo dosta govora o tome kako su čelnici crno-belih u pregovorima sa Trinkijerijem, a sada je tako nešto i potvrđeno.

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović objavio je sliku u jednom lokalu sa italijanskim stručnjakom i potvrdio glasine da je njegov klub u pregovorima sa strategom balkanskog porekla.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan je prvobitno bio zainteresovan i za srpskog stručnjaka Aleksandra Kesara, koji je imao i ponudu iz Kine, ali je, prema svemu sudeći, odlučeno da novi strateg crno-belih bude Trinkijeri.

Andrea je svoju trenersku karijeru započeo 1998. kao pomoćnik u Olimpiji iz Milana, a zatim je vodio Triboldi, Juvekasertu, Veroli i Kantu. Usledilo je čelo grčkog nacionalnog sastava, kao i Uniksa iz Kazanja, a potom i prelazak u Bamberg 2014, gde se zadržao četiri godine.

Italijan je najveće trenerske uspehe ostvario upravo u toj nemačkoj ekipi, koju je vodio do tri uzastopne prvenstvene titule, ali i nekih zavidnih rezultata u Evroligi.

Ostoja Mijailović je na svom zvaničnom Tviter profilu objavio sliku njega i Trinkijerija u jednom beogradskom lokalu i napisao: "Danas je u Beogradu dobar espresso bas kao nekad u Milanu" i dodao "mi smo spremni".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trinkijeri pregovarao sa Partizanom

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2018, 12:11

KK Partizan je sve bliži angažovanju novog trenera, a kako stvari stoje veliki su izgledi da će to biti Andrea Trinkijeri.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.