Zvanično: Šćepanović je novi trener Partizana

Izvor: Beta, 08.Jul.2020, 23:10

Zvanično: Šćepanović je novi trener Partizana

Košarkaški klub Partizan potvrdio je večeras da je Vlado Šćepanović novi trener tog kluba.Šćepanović će na klupi crno-belih zameniti Andreu Trinkijerija kome je bio pomoćnik.Nekadašnjem košarkašu crno-belih i reprezentativcu Jugoslavije ovo je drugi samostalni posao pošto je prethodno predvodio Budućnost.Kao košarkaš nastupao je za Partizan u dva navrata, u sezoni 2001/02. i 2004. godine.Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je prošle nedelje najavio da će novi trener biti predstavljen na konferenciji za novinare, ali je to odložene zbog trenutne situacije sa korona virusom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Javili iz Partizana, Šćepanović je trener!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020

Stigla i potvrda...Košarkaški klub Partizan potvrdio je večeras da je Vlado Šćepanović novi trener tog kluba...Šćepanović će na klupi crno-belih zameniti Andreu Trinkijerija kome je bio pomoćnik...Nekadašnjem košarkašu crno-belih i reprezentativcu Jugoslavije ovo je drugi samostalni posao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.