Žustar odgovor iz Partizana povodom Binićevih komentara o Asanu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žustar odgovor iz Partizana povodom Binićevih komentara o Asanu! (foto)

Danas je prašinu podigao bivši fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić, izjavom o novom pojačanju "crno-belih".

Preneli smo nešto ranije, Dragiša Binić nije oduševljen novim pojačanjem Partizana, prvim Japancem u istoriji kluba Takumom Asanom, koji je u Humsku stigao iz Arsenala.

On ističe da je hitronogi fudbaler limitiran, pričao je i o razlikama japanskog i srpskog fudbala, a dotakao se i Marćela Lipija, više o svemu tome u nastavku.

Stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bivšem fudbaleri Zvezde i odgovor iz "crno-belog" tabora, od strane potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, koji je u izjavi za "HotSport" bio bez dlake na jeziku.

"U paničnom strahu kako opravdati najskupljeg igrača u istoriji fudbala na ovim prostorima, interkontinentalnog ‘idi mi – dođi mi napadača, latio se, ničim izazvan, Dragiša Binić da ocenjuje igrače Partizana. U svojoj oholoj taštini neznanja i neukosti, sebi, sa mesta člana Izvršnog odbora FSS zaduženog za regularnost takmičenja, on dozvoljava da se bavi performansama igrača jednog kluba.

On ne radi ono što mu je nadležnost – pa do danas, još u martu izglasana Radna grupa za uvođenje VAR tehnologije nije ni otpočela sa radom i liči da nikad neće
", rekao je Vuletić.

Govorio je Vuletić i o konekciji sa Marćelom Lipijem, koju je Binić u svom intervjuu za "Sportski žurnal" pominjao.

"On se, u velikom naporu kognicije, bavi razlikovanjem sinonoma "brz" i "hitar" isto koliko bi razlikovao termine "glup" i "neinteligentan". On baštini tradiciju izmišljanja nekih medijskih poslenika, pa ističe kako je Marčelo Lipi (koji je radio kao trener u Kini) tvrdio da je Asano (Japanac koji nikad nije igrao u Kini) toliko limitiran "da ga nikad ne bi video ni u rezervama svog tima, ali je morao da ga zbog marketinga ubacuje", dodao je potpredsednik Partizana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VULETIĆ OŠTRO PO BINIĆU Brz i hitar razlikuje se kao glup i neinteligentan

Izvor: 011vodič.com, 10.Avg.2019

Dragiša Binić izazvao je brune reakcije u fudbalskom svetu, među navijačima, posebno Partizanovim, posle izjave da “Takuma Asano nije igrač za ozbiljan fudbal”. Takođe, poručio je da Japanac “nije brz, nego samo hitar” pa je nekoliko časova posle toga predmet sprdnje na društvenim mrežama.. Kladionica...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.