Žurka, pa remi Partizana i Pazara!

Izvor: Mondo, 16.Maj.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurka, pa remi Partizana i Pazara!

Crno-beli podigli šampionski pehar, pa u kombinovanom sastavu odigrali nerešeno sa raspoloženim gostima, 1:1.

Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Uskoro opširnije...

Humska je dočekala titulu. Sat posle velike proslave, na stadionu novog šampiona počela je utakmica:

PARTIZAN - NOVI PAZAR!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
KRAJ UTAKMICE! 1:1

Sudija Srđan Obradović produžio je meč za dva minuta, ali nadoknade nije bilo.

Navijači su utrčali na teren pola minuta po isteku 90, pa su opkolili fudbalere, traživši deo opreme za uspomenu.

87' Matos je pokušao da ugrozi Živkovića, ali je golman crno-belih bio na mestu. Na drugoj strani, Marinković je pokušao da pogodi sa ćoška kaznenog prostora i promašio dalju, levu stativu.

84' Dobra šansa za domaće, ali nema gola. Šaponjić je primao loptu posle dodavanja Brašanca na pet metara od gola, ali je to uradio loše, pa su je Pazarci izbili u korner.

- Na južnoj tribini transparent: "Prijatno i doviđenja, pa pišite saopštenja".

76' Ofanziva domaćina, kontre gostiju. Pazarci ne odustaju od borbe za pobedu.

69' Najbolja šansa za crno-bele u drugom poluvremenu. Rezervista Živković istrčao je pred gol gostiju, prebacio golmana Zečevića, ali i promašio gol. Odmah potom, Ninković je izašao, a ušao Nenad Marinković.

60' Prve izmene u oba tima. Zoran Milinković izvodi iz igre Petra Grbića i menja ga Andrijom Živkovićem. Istovremeno, Admir Kecap izašao je iz igre i ustupio mesto napadaču Vuku Sotiroviću....

58' Otvorena igra u drugom delu. Nikola Ninković legao je na zemlju, žaleći se na povredu, zadobijenu u sudaru kolenima sa Kecapom.

- poluvreme.

41' 1:1!Šampion izjednačuje!

Mladi Ivan Šaponjić strelac je gola za crno-bele! Pogodio je glavom sa četiri metra, iskoristivši odbitak o prečku, nakon udarca Nikole Ninkovića, takođe glavom.  Svemu je prethodio lep prodor Petra Grbića po desnoj strani.

- Dok crno-beli "napadaju" vođstvo protivnika, Saša Ilić, Nikola Drinčić, Nemanja Kojić i Vladimir Volkov prate utakmicu stojeći kraj terena, u društvu Milana Smiljanića.

29' Saša Marković "opalio" je sa oko 20 metara, ali je njegov udarac golman Pazaraca Zečević mirno odbranio. Inicijativa crno-belih u ovim momentima, iako su gosti raspoloženi za igru. Pre svih, Matos i Pavlović.

20' 0:1!Pazar je, ipak, prvi pogodio!

Gol za goste iz grada na Jošanici postigao je Predrag Pavlović, šutem po zemlji iz slobodnog udarca sa leve strane. Praktično iz "skraćenog kornera", ofanzivac Pazaraca poslao je loptu ka golu, a ona je na putu ka mreži prošla kroz noge defanzivaca crno-belih.

18' Prvo uzbuđenje na terenu! Nikola Ninković pogodio je stativu udarcem direktno iz "slobodnjaka" sa oko 25 metara iskosa. Štoper crno-belih Balažic bio je blizu, ali se lopta nije odbila do njega.

- Prema informaciji sa sajta Partizana, u Humskoj je 15.000 gledalaca.

8' Mladi Saša Lukić, debitant u crno-belom dresu, prvi je zaradio žuti karton, na sredini terena. Rođen je 1996. godine i igra u veznom redu. Debi će sigurno dugo pamtiti.

Crno-bele, nove šampione Superlige, na teren je sa nekoliko minuta zakašnjenja izveo kapiten Nikola Ninković. Za njim, na travnjak očišćen od konfeta izašli su i Živko Živković, Bandalovski, Petrović, Balažic, Ćirković, Marković, Brašanac, Ninković, Lukić, Grbić i Šaponjić.

Pazarci su zaigrali u sastavu: Zečević, Đorđević, Kostić, Stevanović, Mijić, Kecap, Matos, Vuković, Radivojević, Jevtović, Pavlović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.