Žreb parova za četvrtfinale Kupa Srbije

Izvor: RTS, 13.Maj.2020, 10:30

Žreb parova za četvrtfinale Kupa Srbije

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, tačno u podne, biće održan žreb parova četvrtfinala Kupa Srbije za sezonu 2019/20.
U Kupu Srbije ostalo je još osam ekipa, a posle današnjeg žreba biće poznati parovi četvrtfinala.

Žreb je poludirigovan, formirane su dve grupe, nosioci i nenosioci:
U prvoj grupi nalaze se Partizan, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvena zvezda, niški Radnički i Mladost iz Lučana, dok drugu grupu čine Čukarički, Vojvodina, Radnik iz Surdulice i Inđija.
Mečevi četvrtfinala na programu su 3. juna, polufinala su zakazana za 10. jun, dok bi finale trebalo da se igra 24. juna.
Žreb parova za četvrtfinale Kupa Srbije možete pratiti na zvaničnom Jutjub kanalu Fudbalskog saveza Srbije.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvrtfinale Kupa Srbije – Partizan u Surdulici, Zvezda u Inđiji

Izvor: RTS, 13.Maj.2020

. U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije održan je žreb parova četvrtfinala Kupa Srbije za sezonu 2019/20. Branilac trofeja, ekipa Partizana, za plasman među četiri najbolja tima boriće se protiv Radnika u Surdulici, dok će Crvena zvezda igrati sa Inđijom.

Nastavak na RTS...

Parovi četvrtfinala Kupa - biće jako zanimljivo!

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2020

Poznati svi parovi četvrtfinala Kupa Srbije...Održan je danas žreb u prostorijama FSS u Beogradu za četvrtfinale Kupa Srbije, a poznati su i parovi:..Čukarički - Radnički..Radnik - Partizan..Vojvodina - Mladost..Inđija - Crvena zvezda.."Večiti" rivali gostuju i nisu mogli da se sastanu u četvrtfinalu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.