Zoro Šćekić počeo da trenira sa ekipom

Izvor: Mondo, 02.Nov.2018, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zoro" Šćekić počeo da trenira sa ekipom

Vezni fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić vratio se grupnim treninzima sa prvim timom uz pomoć specijalne maske koja će mu pomoći da ne povredi nos pri eventualnim vazduśnim duelima i udarcima

Foto: MN Press/MONDO ilustracija

Posle operacije nosa, koji mu je bio slomljen u prvenstvenom duelu sa Spartakom u Kuli, prvotimac Partizana počeo je najpre individualno da trenira, da bi potom počeo da radi i vežbe u teretani.

Od danas je priključen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << radu sa ekipom.

"Trenirao sam danas i juče sa maskom. Malo je čudno i nije napravljena na najbolji način jer se vidi slabije pod nekim uglovima, ali će dobro doći da štiti nos dok ne prođe tri nedelje od operacije. Navikakavam se polako na masku i nadam se da ću biti spreman za sledeću nedelju da konkurišem za tim", izjavio je crnogorski reprezentativac.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Partizanov "Zoro" ponovo trenira sa ekipom

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018

Crnogorski internacionalac Aleksandar Šćekić priključio se treninzima Partizanovog prvog tima...Nepune dve nedelje trajao je oporavak Aleksandra Šćekića nakon operacije kojoj je bio podvrgnut usled preloma nosa zadobijenog u duelu sa Spartakom u Kuli...Crnogorski reprezentativac počeo je da radi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.