Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2015, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Milinković posle pobede Partizana nad Vojvodinom

- Ovo je bila vrlo teška utakmica. Vojvodina je veoma dobro počela. Mi smo izdržali pritisak, uspeli da postignemo gol i pokazali dovoljno strpljenja u drugom poluvremenu. Kontrolisali smo meč, a posle drugog gola nam je sve išlo na ruku. Uzeli smo zaista važne bodove u borbi za titulu prvaka. Bravo za momke. Ovo nam je bila treća utakmica za sedam dana. Teška serija je iza nas i zadovoljan sam sa te tri pobede. Vraćamo se u normalan tempu takmičenja i moći ćemo malo da odmorimo i da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << radimo, i da spremni docekamo meč, što nam je sada najvažnije – izjavio je trener Partizana Zoran Milinković posle pobede Partizana od 4:0 u Novom Sadu.
The post Zoran Milinković posle pobede Partizana nad Vojvodinom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.