Izvor: Piplmetar.rs, 29.Dec.2023, 07:30

Žofri Lovernj i samo Srbija!

Košarkaš Asvela Žofri Lovernj bio je gost klupskog marketing tima gde je odgovarao na brza „ili-ili“ pitanja.
Ljubimac navijača Partizana igra veoma dobru sezonu u Asvelu, što nije slučaj sa celokupnim timom kojem nedostaje kvalitet da se takmiči sa onim najboljima. 
U prazničnoj atmosferi, Lovernj je odgovarao na kratka pitanja i ono što je bilo interesantno jeste da je u svakom momentu kada bi morao da izabere između nečega što ima veze sa Srbijom ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << druge opcije, birao ono prvo.
Konkretno, upitan je da istakne šta više preferira u sledećim duelima: Beograd ili Istanbul, Bogdan Bogdanović ili Aleks Abrines i Nikola Jokić i Luka Dončić. Svaki put je izabrao srpskog predstavnika.
Možda on i može da ode iz Srbije, ali Srbija iz njega očigledno neće nikada.

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.