Žoc: Nadam da će Dimitris sada malo uživati u životu

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 22:55

Žoc: Nadam da će Dimitris sada malo uživati u životu

Trener košakaša Partizana Žejko Obradović dobio je pitanje od smeni Dimitrisa Itudisa na klupi Fenerbahčea.

Obradović i Itudis su godinama sarađivali u Panatinaikosu, kumovi su i prijatelji, a Grk je u sredu zvanično dobio otkaz u turskom velikanu.

Na njegvoo mesto već je imenovan Šarunas Jasikevičius.

"Nemam reakciju, jer se to danas desilo. Pričao sam sa Dimitrisom, imam odnos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa njim, žao mi je što je u takvoj situaciji. Videću sa Šarasom kako je, pričaćemo sutra, znate kakav odnos imam sa njim. To je život trenera, neko ode, neko dođe, srećno njemu... Nadam se da će Itudis na pravi način iskoristiti ovo vreme i uživati, jer naš život ako mi verujete ne postoji. Samo putujemo, treniramo, igramo i to je to. Nadam se da ljudi koji nas gledaju. Večeras se vraćamo i sutra u 12.00 ujutru imamo trening. U subotu igramo važnu utakmicu sa Budućnošću u našoj ligi. Zato kažem da se nadam da će Dimitris uživati u životu sada malo", rekao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.