Zmajevi, a sad nešto sasvim drugačije…

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmajevi, a sad nešto sasvim drugačije…

Na Voždovac dolazi Javor

Protiv Partizana - voždovačka rapsodija! Protiv Javora sasvim druga priča. Protiv Javora - bunker! Ivanjičani im neće dati mnogo prostora za igru. Klub je to poznat po defanzivnoj igri, a biće zanimljivo videti da li će izabranici Ilije Stolice moći da se u roku od samo četiri dana prilagode sasvim drugačijoj utakmici od one koju su igrali u proteklom kolu Superlige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Tada je Voždovac očitao lekciju Partizanu. I nije to uradio na kontranapade, već je sve vreme držao loptu u nogama i pleo mrežu u koju su se crno-beli na kraju i upecali. Voždovac je slavio sa 3:1 i istakao ozbiljnu kandidaturu za osvajanje jednog od mesta koje naredne sezone vodi u Evropu. Međutim, taj podvig protiv Partizana dobiće na punom značaju tek ako padne i Javor.

MOZZART KVOTE

(1,50) Voždovac (3,70) Javor (7,00)

Nova tri boda bi Zmajeve odvela na drugo mesto na tabeli Superlige. Ispred bi bila Crvena zvezda. Jasno je da su domaći favoriti. I baš zato je za očekivati da će se Javor povući. Pa da vidimo koliko je taj Voždovac zaista dobar? Radnik je uspeo da odnese bod sa krova tržnog centra u prvom kolu (0:0), zadatak Voždovčana sada je da pokažu da jesu igrom iznad superligaške konkurencije. Dobijati večiti jeste teško, ali dobijati u nizu je još teže.

KMB 1X&0-2 (1,83); KMB 1&2-3 (2,50)

Kvota od 1,50 na čistog keca dovoljno svedoči o tome koliko su Zmajevi odskočili igrama u 2017. godini. Javor je ipak uspeo da se sa tri poslednja gostovanja kod Voždovca vrati neporažen. Mada nikad Zmajevi nisu igrali ovako dobro.

Superliga, peto kolo:

Nedelja:

Crvena zvezda - Bačka 3:1 (1:0)

/Pešić 38, Frimpong 54, Račić 86 - Čeković 81/

Zemun - Čukarički 2:0 (1:0)

/Denić 15, Mladenović 56/

Vojvodina - Partizan 0:1 (0:0)

/Ostojić 89/

Napredak - Borac Čačak 3:1 (1:0)

/Urošević 43, Šljivić 58, Vukanović 69 - Sajčić 80pen/

Radnički Niš - Rad 2:0 (1:0)

/Arsić 40, Stojanović 77/

Ponedeljak:

20.00: Spartak - Mačva

20.00: Voždovac - Javor

20.00: Mladost - Radnik

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.