Žižić: Drago mi je što smo se izduvali na Partizanu

Izvor: Blic, 06.Okt.2012, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žižić: Drago mi je što smo se izduvali na Partizanu

Košarkaš Cibone Andrija Žižić rekao je da posle pobede nad Partizanom (80:72) u 3. kolu ABA lige da mu je drago što su se baš protiv srpskog prvaka došli do prvog trijumfa u regionalnom takmičenju.

"Nije bilo lako da se vratimo u život. Drago mi je da je Partizan došao da se izduvamo na njima", ispričao je Andrija Žižić, za Ciboninu službenu Fejsbuk >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stranicu.

On je sa 20 poena bio među najzaslužnijima za prvu pobedu hrvatske ekipe ove sezone u ABA ligi, dok je Partizan pretrpeo prvi poraz.

"Psihološki jako teška utakmica. Bio je veliki pritisak na nama. Drago mi je da su se momci iskazali. Računali smo na njihovu mladost. Uspeli smo kontrolisati njihov skok. Šut za tri poena je bio puno bolji nego prethodne utakmice. Pre mesec dana najavio sam da možemo imati problema na početku sezone i strahovao sam jer smo morali da uvedemo u ekipu pet novih momaka. Zahvaljujem se svima u klubu i oko kluba na podršci", rekao je strateg Cibone Veljko Mršić.

Povezane vesti: Gašić: Cibonu je motivisalo Partizanovo ime Prvi poraz Partizana, Cibona iskoristila 26 poklona crno-belih Crno-beli žele da bez Vujoševića pobede i Cibonu usred Zagreba Cibona kažnjena sa 24.000 evra zbog ispada posle meča sa Partizanom Direktor ABA lige: Kazniću Cibonu, trijumf Partizana čist kao suza

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žižić: ''Drago mi je što smo se 'izduvali' na Partizanu''

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2012

Posle skoro tri godine košarkaši Cibone uspeli su da zabeleže pobedu nad Partizanom, a posle meča bilo je vidljivo njihovo zadovoljstvo učinjenim.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.