Živković: Morao sam da iskoristim prilike...

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2015, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: "Morao sam da iskoristim prilike..."

Žali brzonogi fudbaler Partizana za propuštenim prilikama.

Fudbaleri Partizana poraženi su na gostovanju BATE Borisovu, u beogradu će revanš dočekati sa jednim golom zaostatka.

Izabranici Zorana Milinkovića su meč okončali sa deset igrača na terenu, ali su se i pored toga hrabro držali protiv respektabilnog rivala, koji je na kraju ipak uspeo da slomi otpor srpskog tima.

Mogao je Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u nekoliko navrata da stigne do pogotka, najbolje prilike je imao je Andrija Živković, ali ih nije iskoristio.

"Nisam iskoristio šanse koje sam imao, a morao sam... To je fudbal, svakome se desi da promaši šansu. Dobro smo ušli u ovaj meč, gledali smo sebe i svoju igru, napravili smo i šanse, ali, eto, nisam ih iskoristio", rekao je Živković.

Živković je dobio nekoliko jakih udaraca na utakmici, koleno mu je otečeno, ali on veruje da nije u pitanju ništa ozbiljno.

Revaš utakmica plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Partizana i BATE Borisova igra se za nedelju dana u Beogradu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.