Živko Živković je sve ovo predvideo: Verovali smo da ćemo biti prvi u grupi

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2015, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živko Živković je sve ovo predvideo: Verovali smo da ćemo biti prvi u grupi

„Ove godine zaista igramo dobro u Evropi, ali ne bi trebalo dizati euforiju“, smiruje strasti odlični golman Partizana

Pola sata posle žrebu u Grimaldi forumu u Monaku 28. avgusta žreb spojio Partizan sa Bibaom, AZ Alkmarom i Augzburgom Živko Živković je bio toliki optimista da je bez ustezanja rekao:

„Idemo na prvo mesto u grupi, mislim da možemo da prezimimo u Evropi“.

Mesec i tri dana kasnije reči golmana crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imaju prizvuk proročanstva koje se obistinul.

Malo ljudi je očekivalo da ćemo biti prvi u grupi posle dva kola, ali mi smo verovali. Ove godine zaista igramo dobro u Evropi, ali ne bi trebalo dizati euforiju. Samo da nastavimo ovako... Nemamo mnogo vremena za slavlje, ovu utakmicu ostavljamo sa strane, jer nas već za dva dana očekuje važna utakmica sa Čukaričkim“, rekao je Živković posle trijumfa u Nemačkoj izveštačima srpskih medija, a prenosi portal Mondo.

Uz njegovog prezimenjaka Andriju, koji je postigao dva gola, Živko je definitivno bio junak prve Partizanove pobede u istoriji na nemačkom tlu, jer je branio - sve. Sve osim šuta Raula Bobadilje u 58. minutu, ali pošto je širio ruke kao hobotnica pipke nije bilo šanse da ga ga fudbaleri Augzburga još koji put savladaju.

„Čestitao bih svojim saigračima na borbenosti i zasluženoj pobedi. Ceo tim je zaslužan za to. Nijedan pojedinac ne sme da iskoči iz toga, kad god neko iskoči onda nemamo rezultat. Došli smo ovde da ne izgubimo, lepo smo otvorili i prvo i drugo poluvreme golom“.

Crno-beli ove sezone daleko bolje igraju u Evropi, nego u Superligi. Večerašnja pobeda bila im je šesta na osmoj utakmici, imaju još remi sa Steauom u gostima i poraz od BATE Borisova u Belorusiji, sa desetoricom igrača na terenu.

Krenuli smo od juna, imamo naš cilj i idemo utakmicu po utakmicu. Nadam se da će biti još mnogo pobeda“, zaključio je Živko Živković.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.