Izvor: Piplmetar.rs, 29.Nov.2022, 05:35

Željko Obradović posle derbija: Odigrali smo katastrofalno u završnici

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle utakmice 8. kola ABA lige u kojoj je njegov tim izubio od Crvene zvezde (90: 74) da su crno-beli odigrali loše u finišu meča.
„Želim da čestitam ekipi Crvene zvezde na zasluženoj pobedi. Žao mi je jer smo igrali dobru utakmicu 35 minuta, bili u prilici da se vratimo i odigrali katastrofalnu završnicu. Field nam je bio zadnjih pet minuta. Matijas Lesor nije trenirao od Madrida. Rekao je da je spreman da igra, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << videli ste koliko je igrao. Alen Smailagić je na ličnu odgovornost tražio da igra iako nije spreman. Vladimir Brodzijanski je i dalje u periodu adaptacije. Tu leži suština problema naših visokih igrača“, rekao je trener crno-belih.
On je dodao da je Partizan napravio seriju grešaka u poslednjih pet minuta.
“Koncentracija je bitna u odnosu na to kako postavljaš utakmicu. Kad imaš drugu ili treću šansu da šutneš rasterećeno, drugačije. Zadnjih pet minuta, ponoviću. Imali smo tajmaut gde smo pričali o tome. Dve izgubljene lopte za redom, lopta u ruke rivala, nesportski faul, sve se skupilo ”, izjavio je Obradović.

Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.