Želimo svih 15 pobeda u nastavku prvenstva

Izvor: Beta, 13.Jan.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želimo svih 15 pobeda u nastavku prvenstva

BEOGRAD, 13. januara 2014. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je u ponedeljak da želi da njegova ekipa u prolećnom delu sezone igra pobednički i da zabeleži svih 15 pobeda u nastavku Super lige Srbije.

"15 utakmica je ispred nas i cilj je 15 pobeda. Možda to zvuči pretenciozno u ovom momentu, ali imamo samo jedno takmičenje i ako zabeležimo 15 pobeda, onda se niko ne pita osim nas i taj jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << bod prednosti koji imamo će biti više nego dovoljan", rekao je Nikolić novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

On je naveo da je potrebno da igrači već počnu da razmišljaju o prvoj utakmici s Novim Pazarom, ako žele da dodju do tog cilja.

"Nije dobro da se kreira ambijent kao da se stvari podrazumevaju, jer se nikada ne podrazumevaju u sportu. Mnogo truda, znoja i energije moramo da uložimo da bismo došli do cilja", kazao je Nikolić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Neće biti lako savladati Nižnji Novgorod

Izvor: Beta, 13.Jan.2014

BEOGRAD, 13. januara 2014. (Beta) - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je u ponedeljak da će njegova ekipa morati da odigra kvalitetnu utakmicu ako želi da savlada Nižnji Novgorod u drugom kolu Grupe L Evrokupa..."Moraćemo da odigramo kvalitetnu utakmicu i da iskoristimo svoje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.