Železničar gostuje Partizanu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Maj.2021, 11:15

Železničar gostuje Partizanu

Rukometaši niškog Železničara u okviru 11. kola plej-ofa Arkus lige gostuju u sredu beogradskom Partizanu. Nišlije u ovaj susret ulaze nakon poraza od Vojvodine i neprijatnog remija sa Radničkim proteklog vikenda, dok je drugoplasirani Partizan u seriji od pet vezanih trijumfa.

Gotovo da je izvesno da će Vojvodina ostati rukometni šampion naše zemlje, a da će na međunarodnu scenu Partizan, Metaloplastika i Železničar. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Ipak, niški tim tri kola ne zna za trijumf, pa u slučaju neuspeha u Beogradu, te trijumfa Dinama u Kostolcu može sebe dovesti u neugodan položaj tri kola pre kraja šampionata.

Železničar je nakon nerešenog rezultata protiv Dubočice u Leskovcu, te poraza protiv Vojvodine u Novom Sadu proteklog vikenda odigrao nerešeno protiv kragujevačkog Radničkog u Čairu. Trenutno su Nišlije 4. na tabeli sa 11 bodova, 3 manje od trećeplasirane Metalopalstike i 5 više od Dinama i Dubočice, koji su na 5. i 6. mestu.

Sa druge strane, Partizan se pokazao kao najveći rival prvoplasirane Vojvodine. Crno-beli su drugi na tabeli, poslednjih pet duela rešili su u svoju korist i imaju pet bodova manje od lidera, koji ne zna za poraz. Partizan će pokušati do kraja prvenstva da sačeka neki kiks Novosađana, ali pitanje je koliko je to realno očekivanje.

Železničar i Partizan su se sastali u Nišu u okviru 4. kola plej-ofa, a rezultat tog meča bio je 28:28.

Meč 11. runde na programu je u glavnom gradu Srbije u sredu, 12. maja, a počeće od 17 sati.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dubočica gost Metaloplastici u Šapcu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Maj.2021

Rukometaši Dubočice u 11. kolu plej-ofa Arkus lige, u sredu od 18:30 gostovaće ekipi Metaloplastike iz Šapca. Leskovčani u ovaj meč ulaze nakon ubedljivog poraza od Vojvodine, a trenutno se nalaze na deobi 5. mesta tabele...Već 4 utakmice, izabranici Saše Pejčića ne znaju za trijumf, a nakon...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.