Železničar domaćin Rudaru

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021, 13:34

Železničar domaćin Rudaru

Rukometaši Železničara nastavljaju takmičenje u Arkus ligi, a u okviru 12. kola dočekuju Rudar iz Kostolca. Nišlije će u ovom susretu pokušati da dođu do trijumfa nakon četiri kola.

Nastavlja se Arkus liga, a posle neuspeha protiv Partizana u prethodnom kolu, rukometaši Železničara tražiće sada trijumf na svom terenu.

„Želja“ tri kola pred kraj prvenstva dočekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Rudar iz Kostolca sa namerom da nakon dva remija i dva poraza konačno ostvari trijumf. Nišlije su i dalje 4. na tabeli sa 11 osvojenih bodova, pet manje od Metaloplastike i pet više od Dinama.

Izabranici Đorđa Teodorovića su u prošlom kolu u Beogradu poraženi od Partizana, a pre toga su na svom terenu remizirali sa Radničkim. Poslednji trijumf zabeležen je u 7. kolu, kada je Železničar u gostima bio bolji od Dinama u Pančevu sa 31:29.

Rudar je u 11. rundi nadigrao Pančevce sa 30:29 i izjednačio se sa njima po broju osvojenih bodova.

U okviru 5. kola ove dve ekipe su odmerile snage u Kostolcu, a Železničar je slavio sa 34:24.

Meč Arkus lige između Železničara i Rudara igra se u hali „Čair“ u subotu 15. maja, a zakazan je za 20 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.