Izvor: Piplmetar.rs, 08.Avg.2023, 04:35

Zek Ledej dobio pitanje da li ga je zvala Zvezda: „Ne bih da vam kažem, imao sam zanimljiv period na tržištu“

Na kraju je Zek ostao u Partizanu

Foto: Marko Jovanović


Navijače Partizana je umnogome obradovala vest da je Zek Ledej produžio ugovor sa klubom na još dve godine. Sve se to odigralo posle ostanka Kevina Pantera na mestu kapitena crno-belih.
Za američkog košarkaša bilo je zainteresovano i mnoštvo drugih klubova iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Evrolige, ali je on ipak ostao u Partizanu. U „Urbonas“ podkastu objasnio je kako je sve to teklo.
Bila je posebna potreba za igrače u reketu, imate odlične trenere koji vas zovu, telefoni zvone. To je poseban svet, znalo se šta ja donosim na terenu i to su mnogi timovi primetili. Glavna stvar je bila da budem na najboljem mestu i tamo gde želim da napredujem i da pobeđujem. Svi znate da ne volim da pričam o sebi, ono što radim na terenu se ne vidi u statistici, hteo sam da budem tamo gde mogu da budem svoj. Ne tražim te neke druge stvari, osoba sam koja voli da dođe i da odradi posao. Kada sam pričao sa trenerima, razgovarao sam sa porodicom i shvatio da je najbolje da produžim ugovor, neke stvari morali smo da sredimo i potpisao sam.
Dosta se spekulisalo i koliko će Amerikanac primati, a o tome nije hteo da previše spekuliše.
– Ne bih se složio sa tim (da je ostao za manje novca), detalji ugovora su specifični. Generalno, način na koji smo napravili strukturu svega, to je najbolje za sve, da pobeđujemo, da nastavimo dalje i da se dobro osećamo. Ne bih da kažem da sam prihvatio manje novca u odnosu na druge ponude. Imamo dobro jezgro tima, ludo je što smo Kevin i ja toliko dugo saigrači, već pet godina. Idemo dalje.
Između ostalog se pominjalo i da je u igri bila Crvena zvezda, ali Zek Ledej je po tom pitanju ostao „zavijen“.
– Ne bih to da vam kažem. Ne bih da ulazim u to. Imao sam zanimljiv period na tržištu, bilo je interesa sa raznih mesta. Bilo je zabavno. Blagosloven sam što sam mogao da prođem kroz sve ovo. Priča koju imam, nije idealna. Da dođem do ovog mesta, da zaradim sve ovo, to je blagoslov zbog svog rada koji sam uložio.
(Telegraf.rs)


Video: Marković: Težak je period ispred nas, prelaz u seniorsku košarku

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.