Zečević: Partizan sprečen da izgradi stadion

Izvor: B92, 17.Maj.2016, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zečević: Partizan sprečen da izgradi stadion

Bivši generalni sekretar Partizana Žarko Zečević rekao je u intervjuu za klupsku televiziju da je klub sprečen da izgradi svoj stadion.

Pre desetak godina se uveliko najavljivala izgradnja novog doma crno-belih, koji nisu vlasnici objekta u Humskoj, jer je u vlasništvu Vojske Srbine.

Napravljen je projekat, planiran budžet, Partizan je imao velike planove, ali od svega nije bilo ništa.

"Mi smo ranije u smislu finansiranja zatvorili krug sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šoping molom i hotelom. Prošli smo regulacioni plan, ali bili smo zakočeni oko izgradnje novog stadiona. Tada nije postojala politička volja da se to zatvori. Neću da optužujem bilo koga, jednostavno bili smo sprečeni da završimo projekat. Ubeđen sam da te 2006, 2007. godine, kada smo imali sve projekte na stolu i kada je Skupština grada Beograda trebalo samo da usvoji Urbanistički plan za tu lokaciju i lokaciju Crvene zvezde, dakle da tada nismo bili zakočeni, Partizan bi 2010. godine igrao na novom stadionu, koji bi u ovom delu Balkana bio jedan od najmodernijih stadiona i na kojem bi reprezentacija mogla da igra svoje utakmice, čak i da konkuriše za održavanje finala utakmica Lige Evrope", rekao je Zečević.

Zečević je pružio podršku bivšem saradniku iz Humske Ivanu Ćurkoviću u izboru za novog predsednika Partizana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.