Zdjelar se revanširao Drinčiću, Brađani se vratili u život (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2018, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdjelar se revanširao Drinčiću, "Brađani" se vratili u život (video)

U prvom poluvremenu pogrešio je Nikola Drinčić, početak drugog obeležio je kiks Saše Zdjelara. Krećemo od nule.

Fudbaleri Partizana stigli su do prednosti u duelu sa Čukaričkim zahvaljujući kiksu Nikole Drinčića, a već na startu drugog poluvremena Saša Zdjelar se revanširao na sličan način.

Tek što je počelo drugo poluvreme u Humskoj golman Čuke ispucao je loptu u polje Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << , a posle nešto slabije intervencije Milana Mitrovića zadnji vezni Saša Zdjelar vratio je loptu ka svom golu.

Povratni pas bio je prespor da bi Stojković izašao na loptu, štopera Partizana nije bilo u blizini, pa je na kraju Nemanja Belaković postigao gol i poravnao rezultat na 1:1.

Zanimljivo je da su poslednja tri gola u duelima dva tima pala posle velikih grešaka Slobodana Uroševića, Nikole Drinčića i Saše Zdjelara.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Brđani" oštećeni u Humskoj, Lalatoviću izvinjenje (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2018, 10:44

Partizanovom vodećem golu prethodila je ofsajd situacija u kojoj se našao Ognjen Ožegović, a trener Čukaričkog najavio je žalbu...Fudbaleri Partizana stigli su do zasluženog trijumfa u duelu sa Čukaričkim ali je prvi gol crno-belih postignut nakon akcije koja je trebala da bude prekinuta zbog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.