Zdjelar ne žuri nigde: Još ništa nije završeno

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdjelar ne žuri nigde: "Još ništa nije završeno"

Vezni fudbaler Partizana Saša Zdjelar fokusiran je na obaveze koje su uobičajene na startu zimskog dela priprema.

Nema mnogo igrača na kojima bi Partizan ove zime mogao da napravi dobru zaradu, ali jedan od onih za koje postoji interesovanje jeste Saša Zdjelar.

Vezista se pojavio na prozivci Zorana Mirkovića i spreman je da predano ispunjava obaveze sve dok priča o eventualnom transferu ne bude dovedena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pred svršen čin.

"Koliko ja znam postoje interesovanja. Ne bih o tome, jer ništa nije završeno. I dalje sam igrač Partizana, dajem sve od sebe, tu sam za ekipu, za stručni štab, za klub", rekao je Zdjelar.

U prethodnom periodu pominjalo se da je Bordo spreman da izdvoji milion evra za Sašu Zdjelara, ali nije samo francuski klub na listi interesenata.

"Lige su stvarno dobre i svakako bih voleo da se oprobam u nekoj od najboljih liga Evrope. Ako ostanem voleo bih da postignem gol u derbiju, a kup ćemo osvojiti svakako", uveren je Zdjelar.

Bivši fudbaler OFK Beograda stigao je u Partizan prošle zime na šestomesečnu pozajmicu iz Olimpijakosa. Crno-beli su ga zatim otkupili za 500.000 evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.