Zdjelar: Nije bio penal, šta mi vredi gol

Izvor: N1 televizija, 26.Feb.2018, 04:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdjelar: Nije bio penal, šta mi vredi gol

Vezni fudbaler Partizana Saša Zdjelar bio je nezadovoljan posle meča sa Zemunom iako je pred praznim tribinama u Humskoj postigao prvi gol u crno-belom dresu.

Ekipa Miroslava Đukića je tri dana posle eliminacije iz Lige Evrope još jednom razočarala i remijem sa Zemuncima (1:1) izgubila korak sa vodećom Crvenom zvezdom.

"Moja igra i gol potpuno su nebitni. Važno je bilo da Partizan pobedi. Imali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << smo mnogo šansi, ali jednostavno desi se takva utakmica. Napadali smo 90 minuta, a oni se branili u šesnaestercu sa svih 11 igrača. Krenuli smo na sve ili ništa, dali taj gol, a za drugi nije bilo vremena," utučeno je analizirao Zdjelar.

Pozajmljeni igrač Olimpijakosa je ubeđen da je sudija u 70. minutu pogrešio kada je posle duela Luke Cucina i Nemanje Vučića pokazao na belu tačku.

"Nije bio penal. Bio sam desetak metara iza, video sam. Igrač je samo skočio, nije bilo kontakta."

Partizan u sledećem kolu očekuje teško gostovanje Radničkom u Nišu.

"Moramo da držimo loptu, da pravimo šanse. Nadam se da Radnički neće igrati kao Zemun i da se neće brani sa svih 11 fudbalera," naglasio je Zdjelar.

Mladi Cucin nije želeo da komentariše sporan detalj.

"Penal ne želim da komentarišem, sve se vidi na snimku. Saigrači su me podržali i ohrabrili što mi mnogo znači," istakao je 19-godišnji desni bek, koji je asistirao Zdjelaru za izjednačenje.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.