Zbog ovoga Grobari ne vole Milinkovića (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Mar.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovoga Grobari ne vole Milinkovića (VIDEO)

Iako je svojevremeno igrao za Partizan, navijači beogradskog kluba ne vole novog trenera Zorana Milinkovića. Između ostalog i zbog ovoga. Da li će ga sada, ipak, prihvatiti?

Foto: MN Press/arhiva

Pre četiri godine, na stadionu Crvene zvezde, igrano je ono čuveno finale Kupa Srbije između Partizana i novosadske Vojvodine, koje nije završeno.

Nezadovoljni odlukama sudije Slobodana Veselinovića, igrači Vojvodine, predvođeni tadašnjim šefom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stručnog štaba Zoranom Milinkovićem napustili su teren i više se na njega nisu vraćali.

Partizan je do tog 82. minuta vodio 2:1, a potom je meč registrovan 3:0 za crno-bele.

Usledio je potom rat saopštenjima Partizana i Vojvodine.

Podsetite se tih momenata



Četiri godine kasnije, Milinković je postavljen za trenera Partizana, umesto Marka Nikolića. Pitanje je kako će ga i da li će ga navijači Partizana prihvatiti.

Milinković, inače, ima dva prvenstvena nastupa u crno-belom dresu u sezoni 1989/90. Prošao je omladinsku školu Partizana, a bio je trener u mnogim srpskim klubovima (BSK Borča, Srem, Kolubara, Spartak, Vojvodina, OFK Beograd).

On je proglašen za najboljeg trenera u Jelen Superligi u izboru kolega u sezoni 2009/10, kao i za najperspektivnijeg mladog trenera FSS-a 2009. godine, a ranije se nekoliko puta spominjao i kao potencijalni novi trener Partizana.

Kada je Portugalac Rikardo Sa Pinto otišao iz Crvene zvezde, mediji su pisali o tome da je jedan od kandidata za novog trenera Zoran Milinković. Navodno je za njega bio Slaviša Kokeza, ali Milinković nikada nije seo na klupu crveno-belih.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.