Završeno: Partizan slomio Leonarda! Brazilac tri godine crno-beli

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno: Partizan slomio Leonarda! Brazilac tri godine crno-beli

Prevaziđene nesuglasice oko broja odlazaka 24-godišnjeg veziste u otadžbinu tokom sezone

Partizan je dobio još jednu bitku u letnjem prelaznom roku. Posle uspešno završenih pregovora sa Miroslavom Radovićem (imao na stolu dve unosnije ponude iz Poljske) i Nikolom Đurđićem (iscrpni pregovori sa Augzburgom) crno-beli su završili posao oko angažovanja Leonarda da Silve Soze!

MOZZART Sportu je potvrđeno da je uprava kluba iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Humske 1 postigla dogovor sa 24-godišnjim Brazilcem, najkasnije do kraja ove sedmice  trebalo bi da krene put Evrope i stavi se na raspolaganje treneru Ivanu Tomiću, koji od juče sprema ekipu za novu sezonu u Poljskoj.

Glavni kamen spoticanja između Partizana i Soze minulih dana bili su famozni odlasci u Brazil nekadašnjeg fudbalera Anžija. On je najpre insistiurao da se u ugovor ubaci klauzula po kojoj bi mogao više puta godišnje da posećuje otadžbinu, crno-beli su dozvoljavali samo dvaput (na kraju jesenje, odnosno prolećne sezone), ali je na kraju fudbaler popustio, pa će postati prvi strani novajlija u timu Parnog valjka ovog leta.

Leonardo da Silva Souza stiže kao slobodan igrač, a sa crno-belima će potpisati ugovor na tri godine.

Soza se najbolje snalazi na mestu levog krila, može da odgovori zadacima i na centralnoj poziciji u veznom redu, a u Partizan dolazi posle četiri i po meseca bez fudbala, koliko je proteklo od sporazumnog raskida saradnje sa ruskim Anžijem.

Pre njega, sportski direktor Parnog valjka Ivica Iliev doveo je Sašu Marjanovića, Petra Đuričkovića, Milana Radina, Nemanju Miletića, Miroslava Radovića, Marka Jankovića i Nikolu Đurđića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.