Završeno: Miler potpisao za Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2017, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno: Miler potpisao za Partizan

Ugovor je na dve godine

Američki plejmejker Patrik Miler potpisao je dvogodišnji ugovor sa ekipom Partizana, potvrđeno je MOZZART Sportu iz beogradskog kluba.

On bi u redovima crno-belih trebalo da deli minutažu sa zemljakom Najdželom Vilijamsom Gosom koji može da igra i na poziciji dva.

Inače, prošle sezone 25-godišnji Miler je igrao u razvojnoj NBDL ligi i Dominikanskoj republici, a svojevremeno je nastupa i u Turskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Istovremeno sa ovom informacijom, specijalizovani portal Eurohups objavio je vest da se Partizan našao opet na BAT-u kod FIBA zbog dugovanja bivšem igraču Džamaru Vilsonu.

Njemu se duguje jedna plata plus kamate, zbog čega je tužio klub i dobio. Eurohups navodi da zbog toga crno-beli ponovo ne mogu da registruju igrače, dok su našem portalu iz Partizana rekli da situacija nije alarmantna i da će sve biti u redu jer se ne radi o velikoj svoti novca.

(FOTO: Printscreen)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.