Zatvorena knjiga: Pavlović ostaje u Partizanu!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Mar.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvorena knjiga: Pavlović ostaje u Partizanu!

"Aleksandar Pavlović nije napustio klub, kao što su pojedini mediji predstavili. Bio je udaljen sa treninga ne zbog lošeg rada i odnosa, već zbog nesporazuma u komunikaciji“, saopštio je klub iz Humske

Navijači Partizana mogu da odahnu, Saša Pavlović ostaje u klubu. Iako je kao bomba jutros odjeknula vest o sukobu na treningu sa strategom Duškom Vujoševićem, stvari su se smirile i iskusni Baranin će nastaviti da igra za crno-bele.

Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pavlović nije napustio klub, kao što su pojedini mediji predstavili. Bio je udaljen sa treninga ne zbog lošeg rada i odnosa, već zbog nesporazuma u komunikacij“, saopštio je klub iz Humske.

Pavlović će dakle, putovati sutra sa ekipom u Podgoricu gde u nedelju crno-bele čeka protiv Budućnosti u poslednjem kolu Jadranske lige.

Uskoro opširnije...

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.