Zašto su Grobari vređali Kneževića?

Izvor: S media, 26.Mar.2010, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto su Grobari vređali Kneževića?

Čudna scena dogodila se na kraju utakmice u Novom Sadu: fudbaleri Partizana proslavljali su pobedu sa navijačima podno istočne tribine stadiona „Karađorđe", svi - sem Srđe Kneževića! Temperamentni defanzivac crno-belih, vidno ljutit zbog uvreda Grobara, krenuo je ka svlačionici dok je Mladen Božović bezuspešno pokušavao da ga odgovori. Nije uspeo.

Šta je zapravo bilo po sredi? Naime, Kneževiću su navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zamerili zbog toga što je, u završnici utakmice, lošim dodavanjem upropastio obećavajuću kontru gostiju. A, s obzirom na to da je uspešan završetak te akcije Partizanu, već tada, automatski mogao da obezbedi sigurnu pobedu, pristalice crno-belih, najblaže rečeno, nisu bile najsrećnije epilogom, pa se na udaru našao Knežević. On im je, shodno svom karakteru, uzvratio gestikulacijom, čime je sebi učinio „medveđu uslugu".

Ipak, dan kasnije, hladne glave, Knežević spušta loptu na zemlju...

- Nemam nikakvih problema sa navijačima - kaže Srđa i pita se: - A i kako bih, kada sam u Partizanu od 1996. godine? To je samo glupa priča koja je bespotrebno dobila na značaju. Ako sam i nekog uvredio - izvinjavam mu se. Navijači su naš 12. igrač i mnogo su nam pomogli da pobedimo u Novom Sadu - stavio je tačku na ovaj slučaj Knežević....

Vest u celini možete pročitati na sajtu sportal.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.