Izvor: JUGpress.com, 08.Okt.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto kasne radovi ?

„Kej pored Doma partizana se pravi potpuno usporeno“ rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović i za to optužio izvođača radova leskovačku firmu „Sistem SNL Graditelj“.

„Vrednost ugovora je devet miliona dinara, a posao je započet 24.5.2019. godine. Rok za izvođenje radova je bio 60 kalendarskih dana. Oni imaju jednog radnika, ali su sada došla još trojica, pošto su čuli da ćemo da budemo ovde. Ali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zato ako sada posetite dečiji vrtić videćete jednog radnika, jer su trojica radnika odatle prešli ovde. Ta ista firma, zato što je najjeftinija na tenderu dobil da gradi i spomenik palim borcima 91-99 kod Garetove palate. oni su dobili da rade i Zelenu zonu, a jeftiniji od drugih su samo 13.000 dinara. Ranije su se najjeftinja i najskuplja ponuda odbijale kao neozbiljne. Ova ista firma, a to me najviše plaši, kao podizvođač gradski kolektor, jer to nisu dobili na tenderu.

Ja ću tražiti da posetimo narednih dana radove na gradskom kolektoru i da vidimo ko su i izvođači i podizvođači, jer ne želim da se dese negativna iskustva iz radijeg perioda. Ja ću se truditi da ova firma ne samo dobije manje novca za obavljene radove sa zakašnjenjem, nego i da dobije negativne reference i da ne može više da se kandiduje. Ja se slažem da je najbolje kada damo posao našim, leskovačkim firmama, nije problem ni kada se zakasni nekoliko dana, ali kada je ta oscilacija velika, to ne može. Umesto da svaki dan otvaramo završne radove, mi još nismo započeli radove koje sam nabrojao, a koje je ta firma dobila.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.