Zašto Partizan kasni sa velikim transferima?

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2019, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto Partizan kasni sa velikim transferima?

Trener Partizana je to objasnio na jučerašnjoj promociji prvih novajlija.

Crno-beli su na početku priprema za novu sezonu jači za Aleksandra Lutovca, Dominika Dingu, Perišu Pešukića i Igora Vujačića, ali se najspektakularniji transferi, u oba smera, tek očekuju.

Navijači su do sada očekivali i nešto od tih velikih najava, poput transfera Strahinje Pavlovića u Juventus, eventualnog povratka Leonarda, ali će se na to još sačekati.

''Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je u fudbalu, ne možete predvideti sve. Malo je nezgodan period po nas u Srbiji, jer mi počinjemo mnogo ranije nego u Evropi, gde se sve dešava malo kasnije nego kod nas.







Mi moramo pre početka kvalifikacija za LE da formiramo tim. Dešavaju se situacije da tokom prelaznog roka nema ništa, pa se sve desi odjednom. Možda tako bude i u narednih 15 dana, ali za sada to ne mogu da predvidim'', objašnjava trener Partizana Savo Milošević.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nazire li se Partizanov sastav za evropsku premijeru? (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019, 11:11

Mnogo igrača je juče ''prozvano'', trener Milošević će morati po ubrzanom tempu da napravi selekciju, a očekuju se i najavljeni odlasci...Imajući sve to u vidu, kao i pristigla pojačanja, pokušaćemo da prepostavimo izgled Partizanovog tima za nešto više od mesec dana, kada crno-beli budu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.