Izvor: Telegraf.rs, 14.Okt.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapamtite ovu dvojicu! Džaka i Lila su napali Mitrovića na terenu kad je skinuo zastavu! (VIDEO)

Možda je i mogla da se izbegne čitava frka na stadionu Partizana, da su dvojica Albanaca pustili našeg igrača da skine kontroverznu zastavu

Printskrin: Youtube/ RTS sport

Sramotna provokacija na utakmici između Srbije i Albanije očigledno je unapred isplanirana, ali za uzavrele strasti veliku krivicu snose fudbaleri Albanije.

Kada je dron sa kontrovernznom zastavom sa granicama “velike Albanije” >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << leteo iznad terena, bes je ključao u Humskoj, a kada je dron leteo dovoljno nisko, neko je mogao da ga dohvati i skloni, kako bi se utakmica nastavila.

Kako je najbliži letelici bio Stefan Mitrović, on je uhvatio zastavu, a na njega su, ničim izazvano nasrnuli Džaka i Lila.

Od tog momenta, na terenu kreće haos, koji je rezultirao tučom između igrača, potom i navijača i policije…

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.