Zapamtite ovo ime, Lalatović našao neočekivanu zamenu za Matića!

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapamtite ovo ime, Lalatović našao neočekivanu zamenu za Matića!

Zašto kupovati, kada Vojvodina ima svog novog bisera?

Posle dugih razgovora trenera Nenada Lalatovića sa prvim čovekom Vojvodine Vojislavom Gajićem, u Vojvodini su doneli odluku u vezi novog napadača koji će u prvom timu naslediti iskusnog Bojana Matića, novog fudbalera Partizana.

To je 17-godišnji Vukašin Bogdanović, čiji je veliki potencijal prepoznao Lalatović i odlučio da ga priključi prvom timu.

U izjavi za klupski sajt, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lalatović je predstavio javnosti ovog momka, ali i podsetio da je i u prethodnom periodu imao nekoliko uspešnih procena kvaliteta mladih igrača koje je priključivao seniorskom timu.

''Do upražnjenog mesta u špicu našeg napada je došlo zbog toga što je Matić izrazio veliku želju da napusti Vojvodinu i pređe u Partizan, te ga je bilo jako teško zadržati.







Bogdanović ima samo 17 godina i član je naših reprezentativnih selekcija, a ja sam i ranije bio poznat kao trener koji je igračima u tim godinama davao šansu da zaigraju za prvi tim. Primera radi, kod mene je Nešković debitovao za prvi tim sa samo 16 godina, a Topić je ove godine zaigrao i eksplodirao sa 18, pa ga traže mnogi evropski klubovi.







Verujemo da će i Bogdanović uspeti da skrene pažnju na sebe, a predsednik Vojislav Gajić i ja smo se složili da je pružanje prilike igračima iz naše omladinske škole svakako prioritet kluba u budućnosti, što sve njih treba da ohrabri i podstakne ih da još više rade, jer će tako pre dobiti šansu u prvom timu'', izjavio je Lalatović.

Naravno, neće sav teret u napadu pasti na pleća ovog mladog momka, Vojvodina u svojim redovima ima i iskusne Nemanju Čovića i Momčila Mrkaića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.