Zamene za Milinkovića nema?!

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamene za Milinkovića nema?!

I ako odluči da smeni Zorana Milinkovića posle neuspeha u prvenstvu, Partizan nema rešenje za njegovog naslednika.

Izgleda da treneri klupu Partizana posmatraju kao električnu stolicu, pa iako deklarativno stoje iza trenera, čelnici teško mogu da nađu rešenje, čak i ako Milinković bude otpušten.

Malo ko bi se usudio da prihvati vruć krompir u situaciji u kojoj je Zvezda već odmakla, a tim izgubio samopouzdanje nakon serije neuspeha. Doduše, mamac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Evropa u kojoj je Partizan odlično počeo, ali Veljko Paunović se već zahvalio na interesovanju, dok je bivši direktor Ivan Tomić daleko od odluke da se vrati u Humsku.

"Kurir" piše da ni opcije poput bivših igrača Milaniča i Gudelja nisu realne u ovom trenutku. Partizan neće da menja, samo da bi menjao.

Jedna od opcija je angažovanje nekog od trenera mlađih kategorija, list dodaje da bi problem bila licenca.

Iz našeg iskustva, pitanje je vremena kada će neko predložiti Lotara Mateusa, jer se nekako u Partizanu uvek pomene njegovo ime kada se priča o smeni trenera.

A tih smena je bilo poslednjih godina i previše, iako je klub uglavnom dominirao u srpskom fudbalu.

Da li slede novi lomovi to zavisi od rezultata, jer bi par pobeda smirile duhove. Ili će možda Milinković ostati dok se ne nađe adekvatna zamena.

Za sada rešenje nije na vidiku...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.