Zakarić zadovoljan igrom Partizana: Fudbal kakav želimo

Izvor: Mondo, 19.Okt.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakarić zadovoljan igrom Partizana: Fudbal kakav želimo

Reprezentativac Bosne i Hercegovine zadovoljan izdanjima crno-belih u poslednje vreme i priželjkuje promenu na vrhu.

Foto: MN Press

Fudbaler Partizana, Goran Zakarić, rekao je da se nada da će crno-beli nadoknaditi prednost Crvene zvezde i na kraju prvenstva završiti ispred najvećeg rivala.

Partizan posle 11 kola ima sedam bodova manje od branioca titule, a Zakarić priželjkuje da se razlika smanji do zimske pauze, a potom i dođe do promene na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vrhu.

"Želja mi je da se približimo našem rivalu što je više moguće i da ih prestignemo do kraja prvenstva, stoga idemo utakmicu po utakmicu. Uz to u Kupu Srbije se nadamo da ćemo stići do samog kraja. Drago mi je da smo pokazali da igramo fudbal kakav svi želimo, jer klub kao što je Partizan traži takvu igru konstantno i tako mora stalno da bude", rekao je Zakarić za klupski sajt.

Duel sa subotičkim Spartakom u Kuli (subota, 13 časova, TV Arena Sport) Zakariću dolazi posle reprezentativnih obaveza sa Bosnom i Hercegovinom.

"Nisam imao puno vremena za odmor, jer sam se odmah priključio reprezentaciji sa kojom sam odigrao dve utakmice, prijateljsku u Turskoj i u Ligi nacija sa Severnom Irskom, gde smo pobedili 2:0 i stvorili dobre šanse da budemo na prvom mestu u grupi", konstatovao je fudbaler crno-belih.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.