Zakarić pred Zvezdu: Pokazali smo da možemo biti moćniji

Izvor: B92, 01.Mar.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakarić pred Zvezdu: Pokazali smo da možemo biti moćniji

Fudbaler Partizan Goran Zakarić rekao je danas da veruje da crno-beli, ako odigraju hrabro i koncentrisano, mogu do pobede u predstojećem "večitom" derbiju.

Partizan će u subotu gostovati Zvezdi u 24. kolu Superlige Srbije.

"Očekuje nas najveća utakmica. Željni smo, i oni i mi, tog prestiža koji traje godinama. Pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo da delujemo stvarno dobro i nadam se da će tako biti i sutra. Treba stvari koje nisu bile dobre da ispravimo i nadam se da možemo da pobedimo. Verujem u nas i ekipu", rekao je Zakarić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Trećeplasirani crno-beli su u nezavidnoj situaciji, pošto imaju čak 15 bodova zaostatka u odnosu na Zvezdu, koja je lider na tabeli srpskog prvenstva.

"Svi smo uvereni, verujemo da možemo da ponovimo igru iz prvog derbija, gde smo bili moćniji od samog početka. Verujem da, ako krenemo kroz volju, hrabrost i koncentraciju, da možemo da odigramo dobro i pobedimo".

On je naveo da mu nije bitno ko će ga od igrača Zvezde sutra čuvati.

"Na meni je da odradim utakmicu najbolje moguće. Ko god bude ispred mene, trudiću se maksimalno", rekao je Zakarić.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igraće se u subotu od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.