Zakarić: Uz pomoć navijača do pobede u derbiju

Izvor: BKTV News, 21.Sep.2018, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakarić: Uz pomoć navijača do pobede u derbiju

Samo dva dana ostalo je do novog večitog derbija, a fudbaleri Partizana bi pobedom mogli da izbiju na čelo tabele Super lige Srbije.

Svoj prvi večiti derbi u nedelju odigraće Goran Zakarić, koji ne može da dočeka početak utakmice.

"Derbi je praznik fudbala, najveća utakmica u Srbiji. Sigurno da neće biti ni malo jednostavno, Zvezda je ozbiljna ekipa, koja je u toku nedelje imala utakmicu Lige šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ali ni mi nismo odmarali. Pobedu u derbiju donose volja, htenje, borba, tako da ko bude više želeo trijumf imaće i veće šanse. Nadam se da ćemo uz pomoć naših navijača i pun stadion ostvariti pobedu", nestripljiv je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Partizan je dan posle Zvezdine utakmice sa Napolijem odigrao zaostali meč Super lige protiv Rada u kom su crno-beli došli do trećeg vezanog trijumfa minimalnim rezultatom.

"Najbitnije je da smo pred derbi uzeli tri boda, koja nam mnogo znače. Možemo biti zadovoljni igrom protiv Rada, nakon jako lošeg izdanja u Novom Sadu protiv Proletera, kada smo bili ispod očekivanog nivoa. U sredu smo postigli pogodak iz jedne jako lepe akcije, a mogao sam i ja da zatresem mrežu, ali golman Rada je odlično odbranio moj šut", rekao je krilni igrač Parnog valjka za BKTVNews.

Duel između Partizana i Crvene zvezde zakazan je za nedelju u 19 časova.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.