Zahuktavanje parnog valjka

Izvor: RTS, 14.Avg.2010, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahuktavanje "parnog valjka"

Počelo je peto fudbalsko prvenstvo Srbije. Titulu šampiona brani Partizan. Crno-beli startuju protiv Inđije, susret je u toku, 19.30 RTS-2. Najveći rival Zvezda igrala je nerešeno protiv domaćeg Smedereva 0:0.

Samo pet golova postignuto je na prve četiri utakmice prvog kola šampionata Srbije u fudbalu, a derbi susret u Smederevu gde je gostovala Crvena zvezda završen je bez pogodaka.

Pred >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 5.000 gledalaca na stadionu kraj Dunava fudbaleri Smedereva i Crvene zvezde nisu uspeli da za 90 minuta pronađu put do mreže, iako je bilo dosta prilika, naročito pred golom domaćeg tima.

"Crveno-beli" su nakon eliminacije u Evropi još jednom "posrnuli", ovoga puta na domaćoj sceni, a prema onome što su prikazali u današnjem meču jasno je da je realizacija i dalje najveći problem u Zvezdinoj igri.

Za tim koji je sa klupe predvodio privremeni trener Aleksandar Kristić danas nije mogao da debituje Andrija Kaluđerović, koga je uprava Crvene zvezde angažovala prekasno da bi imao pravo nastupa u Smederevu.

OFK Beograd je tek u finišu meča protiv veoma uporne ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca uspeo da postigne gol preko defanzivca Ivana Kecojevića i na taj način osvoji tri boda za uspešan start u prvenstvu.

Spartak i BSK su u Subotici podelili bodove. Alivodić je doveo goste u vođstvo u 16. minutu, izjednačio je Torbica u 78. minutu. 

Borac je u Čačku dočekao Javor. Borac je poveo već u 7. minutu, strelac je bio Knežević. Javor je preko Odite uspeo da izjednači u 57. minutu. 

Rezultati prvog kola Super lige:

Subota od 17.30:

OFK Beograd - Metalac 1:0

Borac - Javor 1:1

Spartak - BSK 1:1

Smederevo - Crvena zvezda 0:0

Partizan - Inđija (19.30)

Nedelja od 17.30:

Hajduk - Sloboda

Vojvodina - Jagodina

Rad - Čukarički

Partizan - Inđija 1:0, poluvreme
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizan pobedio, nula u Smederevu

Izvor: B92, 14.Avg.2010

Fudbaleri Partizana pobedom su počeli odbranu titule u Jelen Superligi. 'Crno-beli' su na otvaranju sezone na svom terenu pobedili Inđiju sa 2:1...U subotu je odigrano još četiri meča prvog kola, tri duela završena su bez pobednika, a trijumf je ostvario OFK Beograd koji je na svom terenu savladao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.