Izvor: Piplmetar.rs, 01.Sep.2023, 02:30

Zahid posle debija za Partizan: „Neverovatan osećaj, dugo nisam igrao…“

Novi fudbaler Partizana Gajas Zahid izjavio je da je zadovoljan igrom na prvom meču u dresu kluba iz Humske.
Partizan je na svom terenu pobedio Javor 3:1 u meču petog kola Superlige Srbije.
Zahid je ušao u igru u drugom poluvremenu, a odigrao je 20 minuta za „crno-bele“.
„Bilo je dobro! Prošlo je dosta vremena od kada sam igrao, ali bilo je neverovatno zaigrati ponovo, osetiti to. Takođe, bila je ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << važna utakmica. Neverovatan je osećaj da igram prvi put za Partizan i radujem se predstojećim utakmicama. Da, u dobroj sam formi, ali opet ponavljam – prošlo je dosta vremena od kada sam igrao. Dobar je osećaj igrati ponovo, ali korak po korak, biću sve bolji i radujem se svim sledećim utakmicama u ovom dresu“, rekao je Zahid i dodao da se nada će uskoro da bude 100 odsto spreman.
Aranđel Stojković je postigao jedan gol za Partizan na meču protiv Javora.
„Želim prvo da se zahvalim pre svega svojim saigračima na pogotku,  Nathu koji ima oči na leđima. Ovaj gol bih posvetio svojoj porodici, koji su tu uz mene i kad je loše i kad je odlično. Bili smo veoma umorni od početka utakmice, ali mislim da je to samo umor u glavama. Zaista je bilo teško posle poraza u Danskoj. Teško je da se oporave igrači jer nikome nije lako posle tako ubedljivog poraza“, naveo je Stojković.
„Kad smo primili gol pomislio sam: Je l’ moguće da uvek primamo ovako spektakularne golove? Pošto svaki gol koji primimo je neki ‘evrogol’ u 90. minutu ili sa velike udaljenosti i zaista sam pomislio – zar opet?!“, dodao je Stojković.
Partizan će u narednom kolu Superlige Srbije gostovati ekipi IMT-a.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.