Zahid: Potcenili su nas, možemo da igramo protiv Zvezde

Izvor: B92, 12.Nov.2023, 16:10

Zahid: Potcenili su nas, možemo da igramo protiv Zvezde

Gajas Zahid je bio jedan od poslednjih igrača koji su pojačali Partizan u ovom prelaznom roku.

Norvežanin se brzo pilagodio na klub i primetno je koliko on znači ovom timu crno-belih, koji ove sezone beleži sjajne rezultate.

Partizan je u seriji od 12 pobeda u nizu i nalazi se na prvom mestu tabele Superlige Srbije.

Zahid je pričao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o tome kakvi su mu bili prvi utisci od kada je stigao u Partizan iz turske, jer je prethodno bio član Ankaragučua.

"Cilj nam je da nastavimo dobre rezultate i osvojimo titulu, potom igramo Ligu šampiona. Da bismo postigli zacrtano potrebno je da nastavimo u istom smeru, ostanemo kompaktni i ujedinjeni. Pokazujemo dosta strasti i volje. Imamo veliku želju. Neke su utakmice lakše, neke teže, ali to je fudbal, kada naiđe veće iskušenje neophodno je da se pokažemo u najboljem svetlu", počeo je Zahid.

Dotakao se Norvežanin i igre Partizana u ovoj sezoni, gde su crno-beli u neverovatnoj seriji rezultata.

"Smatram da smo potcenjeni, ali to je u redu. Moramo da izađemo i pokažemo da možemo da budemo konkurentni za titulu. Imamo dovoljno kvalitetan tim da se suprotstavimo Crvenoj zvezdi, sezonama je šampion i možda zato favorit za trofej, iako smo ovo kolo dočekali šest bodova ispred nje. Rana je faza šampionata, mnogo je utakmica pred nama i sve zavisi od igara koje pružimo, moramo da nastavimo da se borimo i samo tako imamo čemu da se nadamo. Daćemo sve od sebe da osvojimo Mozzart Bet Superligu".

Otkrio je Zahid šta ga je privuklo da dođe u Partizan i kakvi su bili pregovori sa crno-belima.

"Postojao je kontakt neko vreme, a privuklo me je to što sam osetio da me Partizan zaista želi. Bilo mi je to veoma važno, svi u klubu su pokazali želju da dođem. Prošlo je neko vreme od prvog kontakta do dolaska u Beograd, sezona je već počela, prolazilo je vreme dok smo razgovarali, ali sam doneo dobru odluku. Prilagodio se brzo i srećan sam izborom. Zahvalan sam ljudima koji su mi sugerisali da je klub za koji bi trebalo da igram, kao i svima u Partizanu koji su me zaista želeli", ispričao je Zahid u razogovoru za Mocart sport.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.